دانلود طرح توجیهی تهيه ماكاروني

مقدمه مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، کشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماکارونی عادت دانلود طرح توجیهی تهيه ماكاروني|30005484|superior-brain|دانلود طرح توجیهی تهيه ماكاروني,تولیدات کارخانجات رشته و ماکارونی,دانلود پروژه مالی کارخانه ماکارانی,دانلود پروژه ماکارانی,صنایع رشته
با ما همراه باشید با موضوع دانلود طرح توجیهی تهيه ماكاروني

مقدمه

مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، کشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماکارونی عادت کرده اند. اتخاذ سیاست خود اتکایی در جهت میل به استقلال اقتصادی کشور ایجاب می کند که تولید ماکارونی با استفاده از ماد اولیه داخلی و مطابق طبع و ذائقه مورد نظر مردم کشورمان مورد حمایت قرار گیرد که امکانات جالبی برای تهیه انواع ماکارونی سالم فراهم می نماید. گسترش بهره برداری از ماکارونی برای تولید آن ضمن اینکه گام مهمی در جهت توسعه کشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین کشور می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماکارونی های موجود در استان از ارزش غذایی بالاتری برخوردار می باشد. در حال حاضر واحدهای ماکارونی در نقاط مختلف کشور به ظرفیت اسمی حدود ۱۰ هزار تن در سال در حال بهره برداری است.

امید است با بهره برداری از این کارخانه گامی در جهت افزایش تولید و قطع وابستگی برداشته و نیز خدمتی به کشور، مردم و منطقه محسوب می گردد.



مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد

فهرست

مقدمه

کلیات طرح تهیه ماکارونی

نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی

فرآورده های تولیدات کارخانجات رشته و ماکارونی

میزان مواد اولیه مصرفی کارخانجات ماکارونی

میزان سایر مواد اولیه کارخانجات ماکارونی

پراکندگی واحدهای ماکارونی در چند شهر ایران

نمودار‌پراکندگی‌واحدهای ماکارونی در چند استان‌کشور

تعریف چند نوع مختلف ماکارونی

هدف و نکات مهم طرح

نوع محصول

ظرفیت تولید و زمان کار در کارخانه

میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه

وش کار و نحوه فرآیند

کنترل کیفیت

ماشین آلات مورد نیاز کارخانه (تولید)

چگونگی‌استقرار‌ماشین‌آلات‌و‌فضای‌مورد‌نیاز‌در سالن تولید

تأمین برق

سوخت

آب

فاضلاب

تهویه و اطفاء حریق

لوازم حمل و نقل و جابجایی

وضعیت پرسنلی و کارگری کارخانه

«بخش سوم»

هزینه های زمین و ساختمانهای کارخانه

هزینه ماشین آلات و تجهیزات

هزینه تأسیسات و تجهیزات عمومی

هزینه قبل از بهره برداری

محاسبه هزینه احداث طرح ( سرمایه ثابت )

هزینه های تولیدی طرح (سرمایه در گردش)

هزینه های خرید مواد اولیه

هزینه پرسنلی و کارگری

چارت سازمانی

هزینه های تأمین بـرق

هزینه تأمین آب

هزینه های اعلام و اطفاء حریق

هزینه های آزمایشگاه کنترل کیفی

هزینه های تأمین وسایل حمل و نقل و جابجایی

هزینه بیمه کارخانه

محاسبه هزینه در گردش کارخانه

کل سرمایه گذاری طرح

نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی

کارمزد

هزینه استهلاک و هزینه تعمیر و نگهداری

محاسبه کل هزینه تولید

قیمت تمام شده محصول

درصد ارزش افزوده طرح و محاسبه ارزش افزوده طرح

بررسی نقطه سر به سر

نمودار منحنی نقطه سر به سر در تولید کارخانه

روش فر‌آوردن (تولید)

شرایط ماکارونی فرآورده شده

بسته بندی و نشانه گذاری

ماکارونیهای غیر قابل مصرف

پاره‌ای از مقررات مربوط به صدور موافقت اصولی

مشخصات متقاضیان

اطلاعات کلی مربوط به کالا یا کالاهای تولیدی

اطلاعات مربوط به بازار محصول

اطلاعات مربوط به دانش فنـی

اطلاعات مربوط به تولید کالا